sabato 5 gennaio 2013

One of the seven deadly sins...



































La gola è il vizio capitale che io ritengo più appropriato associare all'oggetto da me scelto, cioè il macinapepe.
Infatti, basti semplicemente pensare a come questo viene usato nelle nostre cucine tutti i giorni rendendo i piatti ancora più prelibati; l'aroma che il suo contenuto conferisce ai nostri cibi in certi casi è indispensabile per accentuare sapori e odori presenti sulle nostre tavole.



Spicy spareribs with sauteed shrimp on the side.
Costillas

Preheat oven to 350 degrees Fahrenheit.

2 pounds lean pork spareribs
1/4 cup red wine vinegar
4 cloves garlic, minced
2 teaspoons salt
Fresh black pepper
1/4 teaspoon oregano
1 cup Red Chili Sauce (recipe below)
1/4 cup minced onion
1 cup tomato sauce
1 cup water, approximately
3 tablespoons olive oil

Separate the ribs into servings and place them in an oblong baking pan. Season ribs with seasonings, oil, and vinegar. Allow ribs to stand at room temperature for 1 to 2 hours.

Combine remaining ingredients in a large measuring cup and pour over the ribs. Bake in a 350 F oven for approximately 1 hour, or until done.

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